8ff5e3beb0_-porsche-cup.png

Veltens in stijl kampioen

15-12-2016

Door de afwezigheid van Jacobs is Arjan Veltens, nog voor de eerste race van start ging, kampioen geworden in Porsche Cup. Hij scoorde ook maar meteen pole en liep gestaag weg van zijn achtervolgers. Dat waren Correa Alves, Heijnen en de Muinck. Ondanks een dappere inhaalpoging van de Muinck in de laatste ronde van de wedstrijd, stond team Scuderia Leone op het podium met Heijnen op plek twee, na in de eerlaatste ronde nog Correa Alves voorbij te zijn gegaan. Correa Alves wist op plek 3 te eindigen. Achter de top waren ook enkele mooie gevechten te zien.

 

In de tweede race staan er twee Scuderia Leonerijders op het podium, Veltens voor de negende keer als winnaar en Heijnen als tweede. De Muinck haalt de laatste podiumplek in de laatste race van het seizoen. De commentatoren hadden het moeilijk om alle actie op de baan in beeld te brengen. Met name het rondenlange gevecht tussen De Muinck en Heijnen was er een om door een ringetje te halen.

 

Zo komt een einde aan het eerste Porschekampioenschap met de kampioenen Veltens en Rebel (UGX-cup) en Scudria Leone als kampioen van de ingeschreven teams. De races waren van hoog niveau en de gevechten te talrijk om allemaal in beeld te brengen. Dit kampioenschap smaakt naar meer! Tot in febrauri 2017 voor de aftrap van een nieuw seizoen!

terug
Race mee
rF2 Server info