ca2736fe7a_gt.png

Corvette scoort 1-2 in Monza

16-03-2017

Kevin van Dooren pakte ook de overwinningen op de derde raceavond van het seizoen op het hogesnelheidscircuit in Monza. Bram Beelen maakte er een 1-2 voor het team van Gallery82 Motorsports, voor René Hoogterp, die het podium completeerde. 

 

De sprintrace verliep redelijk incidentloos bij de start, waarbij Hoogterp de tweede positie overnam van Beelen. De Jong passeerde vervolgens ook de Corvette, totdat Beelen op stoom kwam. Na een inhaalactie op De Jong pakte hij ook Hoogterp voor de tweede positie, echter kwamen beide mannen met elkaar in contact, waardoor De Jong de lachende tweede werd, achter Van Dooren die zijn 5e overwinning op rij pakte.

 


Na een kortstondige vertraging werd de hoofdrace aangevangen, maar voordat deze goed en wel van start ging was er een startincident waarbij o.a. Velthove, Doornbus en Johan van Doren bij betrokken waren. Van Dooren reed rustig weg aan de kop, gevolgd door De Jong en Beelen, waarbij Beelen de positie kon overnemen en vervolgens niet achterom hoefde te kijken. Hoogterp pakte de plek nog over van zijn Aston Martin stalmaat en completeerde het podium, voor De Jong, De Muinck en René de Ruijter, die net zoals vorig seizoen hier uitermate sterk presteerde. 

 

De volgende race is over twee weken, dan op het circuit van Interlagos, waar er ook regen voorspeld wordt.

terug
Race mee
rF2 Server info