8ff5e3beb0_-porsche-cup.png

Felle en faire strijd tekent races Road America

06-04-2017

Het bezoek van de Porsches aan Road America is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Beide races werd gekenmerkt door uitermate harde, maar tegelijk bijzonder faire gevechten, waarbij de bloemen uiteindelijk gingen naar Ruben Correa Alves en Kai Karreman.

 

De manier waar Correa Alves de overwinning in race 1 pakte, verdient een ereplaatsje in de hall of fame van het simracen. Hij was gedurende de hele race in gevecht met Niek Jacobs, maar nam geen genoegen met een tweede plaats. In de slotronde besliste hij het fantastische duel op bijzonder fraaie wijze in zijn voordeel, door Jacobs buitenom in te halen met nog twee bochten te gaan. Glenn Bontebal tekende voor de laatste podiumplaats.

 

Zo'n hoofdrol als de heren speelden in race 1, zo kort was hun genoegen in race 2. Anton Rebel verloor bij het ingaan van de eerste bocht na de start de controle en kegelde de complete top-vier van het kampioenschap uit de race. Het gevolg: Kai Karreman nam de leiding al snel over van Pieter Brandsma en reed vervolgens naar een onbedreigde overwinning. Tom Schenkels werd tweede, Brandsma pakte een podiumplaats namens Team GPUpdate.

terug
Race mee
rF2 Server info